Dit lokale webbureau i Kolding
Få en ny og professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside sikrer både dine brugeres opmærksomhed, men den skaber også kundehenvendelser. Dine kunders digitale kunderejse starter på din hjemmeside. Det kræver en god oplevelse at fastholde interessen.

Få en skræddersyet professionel hjemmeside der skaber konverteringer
Vi udvikler og designer unikke hjemmesider, der lader dig fokusere på din forretning. Vi har flere års erfaring med at udvikle professionelle hjemmesider, der skaber flere kundehenvendelser – uden skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter. Vi kan hjælpe dig i mål med din nye hjemmesider, uanset om du ønsker en standard visitkortside eller en professionel customized hjemmeside.

Sådan udarbejder vi din nye hjemmeside

Kontakt ikon
1. Første samtale
Vi tager en samtale omkring din forretning, og hvad du ønsker.
2. Aftale
På baggrund af vores samtale aftaler vi det videre forløb
3. Design
Vi begynder herefter arbejdet på din hjemmeside
4. Dit indhold
Vi indsætter din tekst, billeder, så hjemmesiden matcher din virksomhed.
5. Korrektur
Vi lytter til din feedback og retter ind. Vi kommer også med vores egne råd.
6. Afslutning

Hjemmesiden er færdig, og vi har fået endnu en glad og tilfreds kunde

Hvorfor få lavet en ny hjemmeside af Kolding Webbureau?

Skræddersyet webdesign

Vi designer unikke hjemmesider, der matcher både dine og dine kunders behov. Vi leverer helstøbte webløsninger – alt sammen inhouse – der er 100% responsive og passer til alle enheder, både computer, tablet og smartphone.

Udviklet i WordPress

Vi laver din hjemmeside i det absolut mest benyttede CMS WordPress. Vi udvikler professionelle hjemmesider i WordPress, fordi det er det, med længder, mest brugervenlige, fleksible – og ikke mindst optimale ift. Søgemaskineoptimering – derude. WordPress gør det nemt for dig at vedligeholde og opdatere din hjemmeside, så den altid har en tidssvarende hjemmeside.

Konverteringsoptimering

Når du får lavet en ny hjemmeside hos Kolding Webbureau, udnytter vi vores viden og din data til at optimere konverteringsraten – både på nye hjemmesider og eksisterende hjemmesider. Vi laver dig en ny hjemmeside, der konverterer og skaber kundehenvendelser.

Engangsbetaling

Vi har ingen bindinger eller skjulte gebyrer. Når du får lavet en ny og professionel hjemmeside hos os, skal du kun betale én gang – eller et fast beløb over 12 måneder, hvis du vælger en afdragsordning. Når hjemmesiden er betalt, har du 100% ejerskab over din hjemmeside og dit webdesign.

Rocket_KDWeb
Få flere henvendelser med en ny hjemmeside

Vil du have flere kunder gennem din online salgskanal – din hjemmeside? Det kræver hårdt arbejde, at konvertere dine besøgende til kunder. Vi sørger for, at du står stærkt i den digitale kamp om kunderne med en ny brugervenlig hjemmeside. Vi designer en moderne, brugervenlig og konverteringsoptimeret hjemmeside – vores formål er altid at du skal få flere kundehenvendelser.

 

Forarbejdet til at få flere kundehenvendelser lægger i et professionelt og moderne webdesign, men det skaber naturligvis ingen salg hvis din hjemmeside ikke får nogen besøgende. Vi giver dig de bedste forudsætninger for at få succes online med et topklasse hjemmeside, som vi også kan sørge for at der kommer besøgende ind på ved hjælp af søgemaskineoptimering og Facebook annoncering. Lad os hjælpe dig med at opnå vækst og online synlighed.

Mobilvenlig hjemmeside, naturligvis!
Med over 60% af alle besøg fra en mobiltelefon er det vigtigt at være tilstede hvor dine kunder er. – Også når de er på farten.

Vi forstår vigtigheden i at have en mobilvenlig hjemmeside anno 2024. Derfor sørger vi ikke blot for at din hjemmeside er mobilvenlig, vi sørger for at dine kunder får samme wow-oplevelse, om det er på computer eller en hvilken som anden enhed.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Prisen på det der definerer en professionel hjemmeside kan spænde meget bredt. En ny professionel hjemmeside koster næsten lige det, som du syntes at den skal koste – med andre ord: hvad er en hjemmeside værd for dig?

Vi skræddersyer et unikt og tilpasset webdesign, så uanset hvad du har brug for så er vi klar til at varetage dit digitale projekt. Har du en forventning om, at en professionel hjemmeside koster 3.000kr, så må vi desværre skuffe dig. Faktisk ender de billigste hjemmesider ofte med at være de dyreste i form af enten løbende abonnementer eller dårligt konverterende webdesigns.

Vi arbejder med en fast timepris á 600 kroner ekskl. moms i både design og udvikling. Når vi laver en ny hjemmeside for dig, starter prisen som regel fra 10.000kr og op til +100.000 kroner afhængig af dine ønsker.

Der er primært 3 ting, der påvirker prisen på en hjemmeside

 • Størrelse
  Hvor stor er den hjemmeside du skal have lavet? Hvor mange undersider skal der være? Størrelsen og omfanget er én af de ting der påvirker hjemmesideprisen mest.

 • Funktioner
  Hvilke krav har du til dens funktioner og hvad skal den kunne? Hvilke funktioner den skal indeholde, afhænger af formålet med den. Skal du blot have en informationsside, som formidler din viden/service/produkter, har du ikke behov for unikke funktioner som trækker prisen op. Jo flere funktioner du ønsker, jo højere bliver prisen.
 • Design
  Hvor detaljeret skal dit design være? Har du helt unikke designønsker og kreative detaljer, tager det naturligvis længere tid at både designe og udvikle.

Når du får lavet en professionel hjemmeside hos Kolding Webbureau, er vores erfaring at vi typisk ender mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Medal

Hvad definerer en professionel hjemmeside?

For at man kan sige, at man har en professionel hjemmeside og ikke bare en hjemmeside, skal den opfylde nogle helt grundlæggende funktioner:

 • Hjemmesiden skal afspejle din virksomhed i både design og funktion
 • Webdesignet skal opbygges på et stærkt fundament, så den lever op til almindelige krav anno 2020
 • Hjemmesiden skal være brugervenlig, for både dig og dine kunder, og være responsiv, så den automatisk tilpasses til alle skærme og enheder.
 • Design og udvikling skal være professionelt opbygget, så din hjemmeside er fremtidssikret og kan tilpasses efter dit og dine kunders behov

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen løbende omkostninger?

Når du køber en ny hjemmeside hos Kolding Webbureau, er der ingen uforudsete eller ekstra omkostninger. Du betaler din hjemmeside én gang (eller betaler i rater hver måned i 12 måneder), hvorefter du 100% ejer din hjemmeside.

Skal jeg selv sørge for webhotel?

Det er 100% op til dig om du benytter dig af vores super hurtige server, eller om du finder et alternativt webhotel. Vi hjælper dig gerne med rådgivning med udgangspunkt i dit behov.

Hvor lang tid er I om at lave min hjemmeside?

Tidshorisonten afhænger meget af dit projekts størrelse. Som udgangspunkt tager det 2-4 uger at have en færdig hjemmeside.

Kan jeg selv ændre indhold på hjemmesiden?

Ja det kan du. Vi overleverer en færdig hjemmeside, som er brugervenlig og nem at tilpasse via en ”page builder”. Vi står gerne for at opdatere din hjemmesides indhold. Læs mere om vores service- og opdateringsaftaler her.

Skal jeg selv lægge tekst og billeder på hjemmesiden?

Vi sørger for at indsætte dine tekster og billeder på alle dine sider. Du skal bare sørge for at sende disse til os inden for 14 dage.

Laver I også søgemaskineoptimering?

Ja det gør vi. Du kan læse mere om vores SEO service lige her.

14 Lokalt webbureau

Vi er til at tale med! – Vi er helt nede på jorden, det skal være nemt og lige til. Det synes vi giver mest mening.
14  Nem redigering
Vi ønsker at det skal være nemt for dig! Derfor tilknytter vi en hjemmesidebygger til din hjemmeside.
14  WordPress.org
Hvorfor opfinde den dybe tallerken to gange? – Vi arbejder i WordPress, som er verdens mest bruge CMS-system
14  Livechat med dine kunder
Med et chat-modul kan dine kunder nemt komme i kontakt med dig, mens du alligevel er online.
14 Professionel mail
Styrk troværdigheden med en mail der ender på dit domæne. Vi hjælper dig med opsætningen.

14 Sikker side – SSL (HTTPS

Sikkerhed frem for alt! – Vi opsætter et SSL-certifikat som du kender fra andre sider med en grøn hængelås i toppen.
Hvad venter du på?
Kontakt os i dag, og lad os mødes i Kolding
Navn